Monday, October 7, 2013

Yoda ja Leia läksid koju

Triibikute näitamine Eliit Kassiklubi Jessy näitusel oli meile edukas - uutes kodudes oma pererahva rõõmuks nurruvad Yoda ja Leia.

 Hoiukodu kiitis Yoda sobivust lastega ja täna on Yoda, uue nimega Jussi, väikese sõstrasilmse poisi seltsiline. Juba esimestel tundidel uues kodus (või õigemini kohe näitusesaalis) jõudis Jussi pererahva ära võluda ja endasse sügavalt kiinduma panna. Nüüd on Jussi päralt terve maja, koht diivanil ja voodis, oma mänguasjad ja isiklikud toidunõud. ja muidugi päris oma inimesed. Soovime Jussile ja tema uuele perele kõike head ja armastust täis kooselu.



Leia võlus näitusel suuri ja väikeseid. Piltidelt ei ole väga näha, aga Leia otsaesist ehib sõrmeotsasuurune oranž laiguke, kingitus ema Miisu kasukast. Leia uus pere on keskealine paar, kellel palju aega Leiaga tegelemiseks. Kui Leia oli hoiukodus väike organisaator, tahtis juhtida ja õpetada, siis näitab aeg, kes uues kodus A ja O on. Leia siinne pilt on tehtud  hoiukodus tükk aega tagasi ja näitab veel väikest kassilast. Uude koju läks aga kena teismeline. Soovime ka Leia perele kõike kaunist ning hoolimist täis kooselu.

No comments:

Post a Comment