Friday, April 19, 2013

Mirri koolitamine



"Kätega ei vaadata"- Mirri hoiukodus on kaks perekassi ja nii saab Mirri valida, kas suhelda inimeste või liigikaaslastega. Omasugused on ju  ikka mõnusamad. Mirrile koduotsimisele võiks läheneda ka niimoodi, et kui teie kassil on igav ja vajab seltsi, siis sobiks Mirri hästi. Oleme aga veendunud, et igas kassis on soov suhelda inimestega ja nii sündis otsus saata Mirri "kooli".

Peemoti ja Mikko järel tühjaks jäänud hoiukodu võttis Mirri oma hoole alla. Ei ole teisi kasse, kelle selja taha pugeda. On vaikne ja rahulik kodu, kus noor perenaine on kannatlik, kuid järjekindel. Esimese öö veetis Mirri peidus. Mirri on aga väga uudishimulik ja küll ta varsti asub uut ümbrust uurima ja endale tegevust otsima. 





Küllap avastab hoiukodu perenaine varsti, et öösel magab Mirri  tema jalutsis. Vast juhtub peagi ka nii, et Mirri toetab oma pea teleka või arvuti ees istuva perenaise õlale.   Mirri on meil ju täiesti tavaline ja sotsiaalne kass, kellel on lihtsalt vaja väikest müksu, et "kätega ei vaadata"-Mirri asemel oleks "veel-üks- pai"- Mirri.

No comments:

Post a Comment