Tuesday, June 25, 2013

Saage tuttavaks - Tommy

MTÜ Kass ja Pojad uus hoolealune Tommy on rõõmsameelne kahe-aastane kassipoiss. Arvata on, et  Tommy sündis kodukassi pojana. Ema tissi otsast võõrutatuna  võis elu veel lill tunduda - leidus inimene, kes Tommy oma kodukassiks võttis. Kuid mõne aja möödudes muutus kassilaps ülearuseks - kas siis müras liiga palju, lõhkus mõne lauanõu või lihtsalt kasvas liiga suureks ega olnud enam nunnu (uskuge, need on põhjused, miks inimesed kassipoegi tänavale viskavad). Tänavaelu Tommy siiski tunda ei saanud, sest tema tee ristus kena prouaga, kes kassilapse enda juurde võttis. Võttis soovist aidata ja elu päästa.
Siis aga tulid Tommy perenaise ellu suured muudatused, lahkumine kodumaalt. Mida teha Tommyga, kuidas tema elu korraldada, kuidas tagada kassikese turvalisus ja heaolu?
Jaanipäeva eel saabus Tommy  hoiukoju. Hoiukodu perenaise jaoks on suureks vahelduseks sotsialiseerimist vajavate pelglike kassikeste asemel tegeleda kassiga, kes on sõbralik ja seltsiv. Tommy on täiesti kompleksivaba, on end hoiukodus kenasti sisse seadnud ning üritab vaikselt asju oma käpa järgi seada. Nimelt on Tommy veendunud, et uste sulgemine on täiesti eilne päev. Tommy arvab, et uksed võiksid ikka lahti olla ja annab endast alati maksimumi, et uksed avada. Õnneks kehtib see reegel siiski siseuste kohta, Korteriust Tommy ei puudu, sest selle taga on suur tundmatu maailm, kus väikesel kodukassi on ohtlik üksi liikuda. 

Tommy asub hoiukodus Pelgulinnas ja ootab kodupakkumisi. Rohkem infot telefonil 53447082.

No comments:

Post a Comment