Friday, September 20, 2013

Saage tuttavaks - Simona, Kyra, Lily

Meie vabatahtlikule jäi Mustika kaubanduskeskuse parklas silma hädas olev kassike. Kiisu jooksis ümara keha õõtsudes autode vahel, ootas söögisuutäit ja paid. Inimesi ei kartnud, tuli julgelt ligi, saba püsti ja tegi kurbnõudlikult mjau. Vabatahtlik võttis natuke järelemõtlemisaega, kuid järgmisel õhtul  läks juba jooksujalu parklasse - ehk on kiisuke veel seal, ehk on kiisuga kõik korras. Kass oli kohal, lasi end rahuga transpordipuuri pista ja hoiukoju sõidutada. Peale tänavaelus räpaseks muutunud kasuka ja parasiite täis kõrvade ei kannatanud kass küll millegi all.

Mida tähendab külmkapi ukse avamine, mida teha liivakastis, kuidas valida magamiseks voodit või diivanit - Simonal on kõik selge. Ehk siis mõne aja eest oli Simonal see kõik olemas. Kodu. Pere. Oma toidukauss. Oma pesa. Eks need asjad on ka kõik praegu olemas, aga Simona ei tea, kuidas leida tagasiteed. Head inimesed, kui tunnete pildil ära oma kassi või oma tuttavate kassi - tulge Simonale järele. Seniks pöörab Simona hoiukodu elu pea peale, kimbutab perekasse, sest Simonale meeldib olla liider, meeldib olla ainuke. Aitame koos Simona koju tagasi - helista telefonil 56669098.

Kassiema Miia kaks pisikest lapsukest julgevad juba omaette ringi liikuda ja maailma avastada. Tume pisike on Lily ja kolmevärviline on Kyra.


Selliste imearmsate olevuste kirjeldamiseks ei ole sõnu, kes iganes kassipoegadega kokku on puutunud teab, millist meeleliigutust toob kaasa pisikiisu kobav ja ettevaatlik liikumine, mis äkitselt asendub tiigrihüppekatsega, mis omakorda lõpeb pehme kukkumisega. Rõõmu nendest pisikestest on iga hetk, meie aga peame mõtlema, et need kiisud kasvavad suureks, ei vaja enam ema hoolt ja tahavad olla ise tähtsad ja suured ja ainukordsed.






Selleks aga vajavad nad oma kodu, oma pererahvast. Läheb veel vähemalt kuu, enne kui Kyra ja Lily uude koju võiks minna, aga juba täna saab neile külla minna, nendega sõprust sõlmida ja sobivusel kodupakkumises kokku leppida. Kyra ja Lily asuvad hoiukodus kesklinnas ja kontakti nendega saab helistades telefonil 5038083.



MTÜ Kass ja Pojad tänab NOP-i peret ja kõiki gurmeeturu külastajaid - MTÜ rahakott on ilusa summa võrra kopsakam, sellest saab katta Simona kõrvaravi ja Kondu silmaravi, Toora steriliseerimisoperatsiooni ja kiipimise ning jagub veel kolm korda sama paljuks. Aitäh ja head isu ning kellel on soovi meie Olga supertrühvleid tellida - andke teada :)



No comments:

Post a Comment