Thursday, October 2, 2014

Saage tuttavaks - Rainier, Ramon ja Grace

Rainieri, Ramoni ja Grace´i lugu sai meie jaoks alguse sügisehakul, kui Tallinna ühest elurajoonist kolis ära perekond, kassiemme võeti kaasa ja pisikesed jäeti kortermaja trepikotta. Kassiemme saatus ei ole meile teada, kuid mõte, et kassi linnas vabalt õue lastakse, tiinestumist ei väldita, võib tähendada kiiret ja kurba lõppu. Kassiemmet me aidata ei saa, küll saame aga anda turvalise ja väärtustatud kassielu tema pisikestele. Kuna kassipojad on kasvanud kodus, ei ole muret nende sotsialiseerimisega ja tegemist on elurõõmsate ning sõbralike pisikestega. Kuigi pisikesed jäid emast ilma 6 nädala vanusena, on nad hakkajad ja tublid, saavad kenasti hakkama söömisega ja peavad korralikult puhtust. Kuigi veel väikesed, proovib igaüks juba isiksus olla, kuigi jalad veel all tudisevad, otsivad kiisud tähelepanu ja hellust. Ja muidugi ootavad nad häid kodupakkumisi.


Rainier, must nagu öö, vaatab muretust lapsepõlvest hoolimata inimesele otsa sellise pilguga, nagu oleks kogu maailma raskus just tema kanda antud. Või kui mitte kogu maailma, siis väikese vürstiriigi jagu ikka. Või vähemalt vastutus väiksema venna ja õekese eest. 




Ramon, pikakarvalises must-valges kasukas, on tõeline kassiklassika. Tema maailmas ei ole muresid, sest nii nunnu välimus ja olemus sulatavad kõik südamed ja avavad kõik uksed. 









                                               
Grace, kasukas segatud pastelsed hallid, valge ja punased täpid, on leebus ise. Õrn, habras, kutsub hellitama, hoidma, kaitsma. Hoolimata oma erinevatest iseloomudest ja ootustest toimetavad kassilapsed ühise perena, täites päevi mängimise ja müramisega.




Pisikiisud ootavad kodupakkumise telefonil 50 38083, näha saab neid hoiukodus Kalamajas.

No comments:

Post a Comment