Monday, June 25, 2012

Pisikesed Lasnamäe keldrist

 Lasnamäe ühe korrusmaja keldris elab juba mitu aastat imekaunis emakass. Paraku on kassike päris metsik ja inimestega sõprust ei pea. Karm eluvõitlus on kiisukese õpetanud väga kavalaks ja alalhoidlikuks, seetõttu ei ole õnnetunud teda ka kinni püüda. Nii on sellest keldrist tulnud korjata juba päris mitu pesakonda kassilapsi. Ilusaid ja armsaid ning kõik nad on tänaseks korralikud kodukassid.

Seekordne pesakond sündis 10. mai paiku. Ja seekord õnnestus kinni püüda ka kassiema. Kassiema on poegadest eraldatud, sest nii on pisikeste sotsialiseerimine hõlpsam. Kassiemast teeme juttu edaspidi. Täna tutvustame pisikesi.

Kaunitarist kassiemme tõi ilmale neli vahvat lapsukest. Üks neist on veel kätte saamata, seega temast ei tea me palju. Aga soojas ja turvalises hoiukodus teevad esimesi kodukassisamme kolm poissi - Süsi, Susi ja Muffin. Süsi on üleni must kassipoiss, pesakonna kõige julgem, kõva nurruja ja sülekiisu. Susi on helekollane kassipoiss, jutukas susiseja, kuid kui juba süles on, siis naudib paisid. Muffin - punane kassipoiss, on kõige tagasihoidlikum ja proovib omaette olla.

Kuna keldrielu on nad inimese suhtes pelglikuks teinud, siis läheb pisut aega, kuni need kolm põngerjat aru saavad, et  kodukassi elu võib olla päris nauditav. Nii vajavad poisid kannatlikku meelt ja palju igasugust tähelepanu - julgustavaid paisid, ahvatevaid mängukutseid, meelitamist maiuspaladega, pehmet patja tudumiseks ja armastust-armastust-armastust....



Kassipoisid on tublid ja tragid, saavad hakkama söömise ja liivakastis käimisega, hoiavad oma kasuka puhta. Kui ise kõrvatagust puhtaks ei saa, siis vennake tuleb appi:)











Süsi, Susi ja Muffin ootavad väga oma päris kodusid, sest hoiukodu saab ikka olla vaid vahepeatus, hoovõtulaud päris oma inimeste juurde. Poisid on just kõige magusamas kassilapse-eas. Hoiukodu on valmis õpetama ja abistama, jagama sotsialiseerimistarkusi.
Hoiukodu ootab kõnesid telefonil 56631566 ja kirju aadressil terjelahe@gmail.com.

No comments:

Post a Comment