Tuesday, September 11, 2012

Saage tuttavaks - Maxi, Bibi ja väike Beebi

Eelmise postituse sabas sai näidatud nelja vahvat kiisutitte. Must-valge tegelased on uues hoiukodus, kus suur perenaine Aigi ja väike perenaine Liisa hellitavad ja poputavad neid just nii, nagu sellised kübemekesed vajavad. Kassilapsed hakkavad ilmutama oma iseloomu ja eripära ning on juba välja teeninud oma nimed. Saame siis lähemalt tuttavaks.

Maxi - kõige suurem ja asisem. Klassikalises "vormis" - valged sokid, valge manisk, valge maskike näol. Maxi on vana rahu ise - ärkab, ringutab, käib potil, haigutab ja siis sööma, aega on küll, siis peseb, mängib kogu hingest ,vahel kukub ümber, vahel suisa diivanilt alla- pole hullu, ta piisavalt ümmargune, et mitte haiget saada. Ta on juht ja kõige suurem, mida teeb tema, teevad teised järgi:)

Bibi - nutikas ja terane. Kelmika lõuahabemega, kuigi tundub, et hoopis tüdruk. Bibi on kõige hellem, inimese kaisuloom, unistaja ja kõige targem, talle meeldib pesemine ja inimese süles jalutamine, aknast välja vaatamine. Bibi on kõige ettevaatlikum ja tasakaalukam.

Väike Beebi teab, et peab võitlema, et teistele järgi jõuda:). Vasakul vurrupadjal nups ilumärgike. Kõige väiksem, kõige näljasem, nutab kõige rohkem, kuid samas ka kõige ulakam, kiusab suuremaid ja ronib mööda puuri üles. Vajab väga inimese lähedust ja kui Bibi ja Maxi ei tule trügima, muutub süles väga rahulikuks ja hellaks.  



Kiisulapsed on esialgsest nohunatukesest ja silmapunetusest üle saanud, ussirohi on antud ja varsti saab mõelda vaktsineerimisele.

Maxi on põhimõtteliselt  koduvalmis, Bibit ja väikest Beebit võib broneerida. Kiisud asuvad hoiukodus Sauel ja neile saab külla minna, leppides kokku telefonil 5038083 või meiliaadressil paipipar@gmail.com.

No comments:

Post a Comment