Monday, October 29, 2012

Saage tuttavaks - Kurr

MTÜ Kass ja Pojad asus kokku panema esindust 3. ja 4. novembril lauluväljakul toimuvale,  Cleopella Cat Fanciers of Estonia MTÜ korraldatavale kassinäitusele  http://www.hot.ee/cleopella/. Esindus sellisel juhul tähendab nii inimesi kui ka kasse. Vajalikud inimesed olid kiirelt koos, aga näitusele sobivate kassidega oli rohkem otsimist.

Ja siis mürtsatas ühingu hoole alla Kurr - kass oma parimais aastais. Kurri saatus ei ole väga roosiline, ta on lausa ohver, armukadeduse ohver. Kurri elukäiku tuli ootamatu pööre, kui tema peremehel tuli valida kassi ja elukaaslase vahel. Kurr on aga parem kui mistahes elukaaslane – istuks koos oma inimesega laua taga ja sööks grillkana, poeks kaissu magama ja mõnuleks süles. Kogukas kehas elab ka väike vallatu kassipoeg, sest vahel tormab 10 kilo kassi mööda tube ringi, ajades taga iga vähekegi veerevat vidinat. Väikesed lapsed meeldivad Kurrile vaid siis, kui nad viisakad ja hästi kasvatatud on, sest rahu ja vaikust ja aja pikkamööda voolamist oskab Kurr hinnata.

Nii astub Kurr 3. novembri hommikul transpordipuuri, et lauluväljakul kassinäituse külastajatele rõõmu valmistada ja maad uurida, kas leiduks tema jaoks üks lahke kodu.

Muidugi võtab Kurr ka enne näitust vastu kodupakkumisi:) tel 5038083. kassjapojad@gmail.com.

No comments:

Post a Comment