Thursday, October 18, 2012

Saage tuttavaks - Roccoco

Hea inimene leidis tänavalt kassipoja. Tõstis sülle. Viis koju. Pakkus süüa. Asetas pehmesse pessa.  Ei ole see tema jaoks esimest korda kassi tänavalt päästa. Inimene on suure südamega, tahab ja oskab aidata.

Leidlaps sai nimeks Roccoco. See on selline "tööpealkiri", sest seni ei ole selge, kas tegemist on poisslapse või tütarlapsega. Kui kassi sugu saab selgeks, saab nimest Rocco või Coco.

Roccoco on veel pisut uje. Hämaras julgeb rohkem liikuda ja usaldab ka inimese käega õrnalt mängida. Paitamise suhtes jääb veel äraootavale seisukohale. Kontakt inimesega on loodud ja iga päevaga  muutub kass julgemaks, uudishimulikumaks, mängulisemaks. Väikesi mänguhiiri kulub palju, sest Roccoco armastab neid peita, otsida ja maha murda ja õhku loopida.

Roccoco väga lühikesse minevikku jääb üks õnnetus, mille tagajärjel on kiisukese saba murdunud. Valu see talle ei tee ja väike kõverus  sabakeses lisab lihtsalt omapära.

Kiisu on valmis vaktsineerimiseks, kiipimiseks, EU-passi saamiseks. Aga ennekõike on kiisu valmis hakkama korralikuks kodukassiks ja kõik kodupakkumised on oodatud.

No comments:

Post a Comment