Friday, December 20, 2013

Kyra ja Kiku läksid koju

Teadaolevalt ei pea kassid jõuludest väga midagi. Päkapikk kvaliftseeruks ilmselt saakloomaks, jõulupuu otsa ronida reeglina ei lubata, komme ja šokolaadi nad ei söö. Nii ei oska kassid jõule oodata ja kingitusi tahta. Ja kas uus kodu, oma päris esimene kodu kvalifitseerub kingitusena või on see kasside põhiõigus?


Kyra ja Kiku on juba nädala jagu olnud koduga kassid, kodukassid. Päris kindel, et selles peres on jõulurõõmu tänu pisikestele triibikutele topelt, 4-kordselt, 16-kordselt... Ja tegelikult ei ole vahet, kas kodu tuli kiisukestele jõulukingina või tuli see lihtsalt oma õigel ajal.

Kiku ja Kyra on õekesed, kuid olude sunnil imetas üht neist oma ema ja teist asendusema ning nad elasid  eraldi hoiukodudes. Päris kodus taas kohtudes oli päris naljakas vaatepilt, kuidas kassilapsed võtsid inimesed kohe omaks, teineteist aga võõrastasid ja pelgasid. Tänaseks on kõik õigesti oma kohale paigutunud - inimesed on  hellitajad ja toitjad, kuid oma õeke on   kõige armsam ja lähedasem. Kyra ja Kiku teevad kõike koos - söövad ühest kausist, pesevad puhtaks teineteise kõrvatagused ja magavad pehmes karvases embuses. 

Soovime Kyra ja Kiku perele kõike kaunist ja kasvagu pisikestest triibikutest tublid kodusoojuse-hoidjad.






No comments:

Post a Comment