Wednesday, February 25, 2015

Jennifer läks koju

Alles me siin kirjutasime ja unistasime, et Jenniferile tooks aasta kaasa kohvrite pakkimise ja kolimise. Oma koju kolimise. Nüüd saame rõõmsalt raporteerida – unistage suurelt, pange oma soovid kirja, rääkige oma sõpradega  ja ärge väsige uskumast – soovid täituvad.
Reklaamisime Jenniferi kui enda eest seista oskavat prouat, kel oma arvamus elust ja asjadest, kes sobib ka lastega. Nüüd saab Jennifer kõik oma head omadused rakkesse panna – tema uues peres kasvab väike poiss, kes kassidest ja kassindusest suures vaimustuses ja kes lõpuks ometi saab mängukassi asemel päris kassiga sõbrustada.  On pereisa, kes oma lapsepõlves vedas koju koduta kasse ja proovis nende elu paremaks muuta – temaga koos saab Jenny arutada mõistliku ja turvalise lemmikloomapidamise teemasid. On pere-ema, kes peab oluliseks tervislikku ja tasakaalustatud toitumist ja kes võtab tõsiselt Jenny kaaluprobleemi (kaalust tuleks kaotada viiendik).
Meie süda on rahul – Jennifer on jõudnud koju. Uue pere süda on rahul – Jennifer sobib nende sekka kenasti. Ühe väikese poisi unistus on täitunud. Jennifer on õnnelik - paitamist ja sülesolemist saab ta just niipalju kui vajab, natuke ehk peale ka:)


Soovime Jenniferile ja tema perele õnnelikku kooselu.

No comments:

Post a Comment