Thursday, April 30, 2015

Tähelepanu - Juss!

MTÜ Kass ja Pojad osales koos MTÜga Kelmiküla Kassijaam  25. aprillil lauluväljakul kassiklubi Jessy korraldatud suurel kassinäitusel.

Kaasas olid triibikud – meilt Juss ja kassijaamast Õunake. Õunakese saatus sai sellest üritusest olulise pöördepunkti, aga eks sellest kirjutavad jaamakorraldajad ise.

Meie vahva Juss sai palju tähelepanu, palju pehmeid paisid ja kallistusi. Hoiukodu perenaine luges meile veel hommikul sõnad peale, et Juss on püsimatu ja ta ei oska arvata, kuidas me teda ohjata suudame. 
Kuna Juss tundis end puuris õnnetuna, siis võtmise ta sülle. Pidime Jussi kordamööda hoidma – Juss on tõeliselt suurt kasvu ja vastava kaalunumbriga. Püsimatu ringirahmeldaja tundis end süles igati turvaliselt ja kaitstuna, küllap õpetas see päev kassipoisile, et inimese sülel on kassi elus siiski kindel eesmärk. Hoiukodu pererahvas teab tänaseks, et Juss on tõeline sülekass – kui jooksud joostud, mängud mängitud, siis tuleb inimese süles väike puhkus ette võtta.

Niisiis tähelepanu – triibikute austajad! Väga heasse kodusse antakse ära suur ja tore kass. Hea, kui selles kodus oleks lapsi, kellega koos mürada, kelle mänguautosid togida ja palle veeretada. Tore, kui kodus oleks ees mõni kass, kes omasuguse seltsist lugu peaks.  Möödapääsmatu, et selles kodus oleks täiskasvanud, kes kvaliteetse kassitoidu koju tooks ja kassile turvalise elu korraldaks.  Jussile meeldiks peremehele meenutada tema esimest triibulist (kassi ikka, mis teie siis mõtlesite!) ja perenaisega samal päeva sünnipäeva pidada (näiteks 15. mai, nagu Jussil sünnitunnistusel).  Jussi soovid on ju väikesed, aga elulised ja olulised. Nende täitumisel lubab Juss – temast saab ideaalne pereliige!

Juss (endise nimega Junior) ootab kodupakkumise telefonil 5044432 hoiukodus Jüris.




No comments:

Post a Comment