Thursday, November 23, 2017

Saage tuttavaks - Isabella

Isabella uues kodus detsembrist 2017.



Isadepäeva eelõhtul juhtus ühes rohelises uusasumis kummaline lugu – kuskilt kostis kassi nuttu. Majaelanikud käisid murelike nägudega ringi, aga nutjat ei leitud kuskil. Kui sama trall jätkus isadepäeval, asusid majaelanikud tegutsema – autode kapotid löödi lahti, vaadati igasse prakku ja nurka. On ju küll neid lugusid, kus kassipojad on pugenud autode sisemusse ja niimoodi ka pikki sõite teinud. Ühe auto sisemusest, peale mõne jupi eest ära võtmist, ilmuski välja hädaline – vaevu kahekuune triibuline kassitüdruk. Ilmselgelt kodune kass – sõbralik ja malbe.


Milline pere lubab volilt üksinda õue kassilapse, kes sõltub veel ema hoolest? Mis võis ühes kodus isadepäeva eelõhtul juhtuda, et väike kassiks üksi õue satub? Tuhat vabandust, kui keegi tõesti kassi taga otsib ja õnnetu on, kui kass tõesti juhuslikult välja pääses. Olen nõus need vabandused personaalselt välja käima, aga kas ma oleksin nõus kassi ka sinna perre tagasi andma?
Aga – meil on nüüd väike armas hoiuline. Esimene pilt – äsja päästetud kassilaps – eks neid hirmsaid üle-elamisi annab ikka unustada. Teine pilt – mõne päev pärast saabumist – kes tahab pai teha ja minuga mängida?

Kassilaps sai nimeks Isabella. Tervis on kontrollitud, vaktsiin tehtud, kiibike naha all. Nüüd tuleb asuda kodu otsima.
Seekord on meil suurepärane võimalus värsket kodu-otsijat kohe näidata  - 2. detsembril toimub Royal Canin Arenal  Rannamõisa tee 8 Pet Citys https://www.facebook.com/events/503317860037574/  heategevuslik näitus varjupaiga kassidele – „Kaunim koduotsija 2017“. Isabella võistleb toreda triibiku kategoorias. Kaunis on ta niikuinii, aga veel kaunim oleks ta kodukassina. Seega kõik triibikute austajad, kel kodus vaba kassikoht – Isabella ootab väga head kodupakkumist.



No comments:

Post a Comment