Wednesday, April 11, 2018

Head lemmikloomapäeva, kallid kassisõbrad!


MTÜ Kass ja Pojad hoiukodudest on koju läinud igasuguseid kasse – must, valgeid, halle, triibulisi, lapilisi…. On olemas vanasõna – ei ole tähtis, mis värvi on kass, peaasi et hiiri püüab. Tänase päeva puhul teeme sellest muganduse – pole tähtis, mis värvi on kass, peaasi et ta on lemmik!

Mõned nädalad tagasi osales MTÜ Kass ja Pojad taas– Esticati kassinäitusel. Meie Lembe ei olnud just suurim tõmbenumber, seega kodupakkumist ei tulnud. Küll aga toimud näitusel üks tore taaskohtumine. Nimelt tuli meie laua juurde üks pere, kes teatas rõõmsalt, et kassi nad võtta ei saa, sest nende peres juba on kass – ja meie hoole alt võetud kass! Nimi Jenny lõi meie vabatahtlike silmad kohe särama – meelde tuli üks näitus  oktoobris 2013, mille kohta  on blogis sissekanne siin niimoodi: http://kassjapojad.blogspot.com.ee/2013/10/miisu-jenny-ja-lily-laksid-koju.html


Seda juttu ja piltide vaatamist, mis nüüd lahti läks! Meie juurest lahkus Jenny õblukese kassipreilina. Tänaseks on ta ligi 7 kilo kaaluv majaproua. Pereliikmed rääkisid temast suure aukartusega, sekka hulgaliselt kiidusõnu. Lasime endale  saata pilte ja video Jenny käpakäigust ja jagame neid ka siin.



















Head lemmikloomapäeva, kallid kassisõbrad!  Hoidke oma lemmikuid, hellitage ja armastage neid. Kassiomanikele ei pea ütlema, mida kass vastu suudab pakkuda. Kes veel kassiomanik ei ole, aga tahab teada, mis võlujõud kassides peitub, siis esimeseks pakuks ma meie Lembet!




1 comment:

  1. Kui teil on kogu teie kehas Herpes, näiteks palavik, hsv või katusepõlv, siis sa tead, mis see on, et jääda valu ja ebamugavustunde juurde, mida herpes pakub. Ma ei pea teile ütlema, kui fantastiline oleks leida midagi, mis toimib nii hästi, et te ei pea enam kartma stressi või puhangu pärast, Dr Itua taimne ravim ravib minu herpese kahe nädala jooksul pärast seda, kui see on tõeline ja loomulik taimset ravimit ei ole kõrvaltoime, põhjus, miks ma kirjutan, on see, et ma lubasin dr Ituale, et jagan tema taimset tööd maailmale, et näha, et Herpes ei ole enam suur asi. ... HIV, Hsv 1/2, B-hepatiit, diabeet, mehed / naine viljatus, loterii õigekirja, Copd, vöötohatis, fibroid, fibromüalgia, maks / neeruflamootia, epilepsia, astma. Siin tema kontakt ... drituaherbalcenter@gmail.com/Whatsapp Telefon + 2348149277976. Ma maksin tema taimsete ravimite eest ja saatsin selle kullerteenuse kaudu, mille ma selle kiirelt ja kasutan.

    ReplyDelete